Egészségbiztosítás

  • Alacsony díjak
  • Cafeteria részeként
  • Biztonságban az egészsége
Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás kalkulátor

Legyen Ön vállalkozó, vagy alkalmazott, éppoly fontos az egészségük megléte. Azok, akik erre pénzt áldoznak, minőségi, szakértő, korrekt munkát várnak cserébe, és az egészségbiztosításban ezt kapják meg.

Lehetőségek

Számtalan lehetőség közül tud választani attól függően, hogy egy, vagy több emberre szeretné az egészségbiztosítást megkötni, hogy vállalata dolgozóinak szeretné, vagy éppen csak saját magának. Az is fontos, hogy mely szolgáltatások preferáltabbak Önnek: a 24 órás egészségügyi VIP vonal, vagy az, hogy például várólistán kívül, várakozás nélkül juthat el szakértő kezekhez, orvoshoz egy balesetnél.

Előnyös, mert: Fix éves díjért VIP egészségügyi szolgáltatási bérlet, előzetes kockázat elbírálás nélkül, mely a szűrést és a gyógyítást is magában foglalja, ráadásul teljes egészében elszámolható, mentes az adó és járulékterhektől, ellentétben a menedzserszűrésekkel, amelyek továbbra is adókötelesek.

Tenni kell érte!

Törékeny az egészség, amelyet napi szinten veszélyeztetünk: Étellel, itallal, közlekedéssel, munkával, stresszel; minden mindenre hatással van, így ez egy alapkő, melynek biztonsága, megóvása, és az esetleges betegségek megfelelő ellátása kiemelten fontos, hogy minél tovább élvezhesse, minél tovább meghosszabbítsa szeretteivel tölthető idejét. Lényeges, hogy ez az idő minőségi lehessen, a folyamatos bántalmak, egészségügyi panaszok, hosszúra nyúló betegségeket kezelni, csökkenteni, megszüntetni kell, így Ön is sokkal kiegyensúlyozottabbá, erősebbé, boldogabbá válik.

Válassza ezt az életet, adja meg önmagának, és családjának ezt a lehetőséget, hiszen tudja: az egészség az első! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra, szakértő kollégánk 24 órán belül keresni fogja!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!